luni, 26 noiembrie 2012

NOTD : Essie : A Crewed Interest


Buna fetele!






Essie - A Crewed Interest : Am oja asta de aproape doua luni si de fiecare data cand am folosit-o, nu am reusit sa fac poze destul de bune pentru blog. Nici de data asta nu sunt perfecte, fiindca desi e ora 11 aici, abia daca am lumina in camera...iarna la polul nord, ce sa faci! 




Oja asta are noua pensula Essie, plata, lata si subtire, si se aplica usor, insa formula foarte mata si cremoasa are nevoie de trei staturi. Culoarea e ciudata, fiindca desi pare cuminte, face contrast cu pielea si iese in evidenta destul de tare. Plus, ati observat ce unghii lungi am? Ma simt ca o secretara, sa nu zic altceva :) .















Sper sa va placa! Ce oje purtati la inceput de saptamana? x

joi, 22 noiembrie 2012

Holiday Giveaway

Buna fetele!

Pentru azi am pregatit o postare super speciala, primul giveaway pe blogul meu, de Mos Nicolae !

 Premiul este oferit de Silvia si este creat special pentru acest giveway, o brosa din fimo si un sapun natural.










Silvia este pasionata de vintage, ilustratii, fotografie si steampunk si are un blog care mi-a placut mereu. Face poze foarte frumoase si are un stil propriu binedefinit. Ne-am cunoscut acum cativa ani cand amandoua realizam accesorii handmade. Daca mie mi-a trecut repede si a fost doar un moft, Silvia si-a creat un stil pe care il pot recunoaste usor, iar cerceii din mecanisme de ceas realizati de ea sunt printre perechile mele favorite de cercei si mereu primesc complimente cand ii port. De curand pe blogul Silviei au aparut si sapunuri naturale, in forme si arome imbietoare. 


Regulament :


1. Inscrierea se face prin formularul Rafflecopter de mai jos, completand cele patru campuri. Trebuie sa indepliniti toate cele patru conditii pentru ca inscrierea sa fie valida.

2. Se desfasoara din 22 Noiembrie pana in 5 Decembrie, iar castigatoarea sau castigatorul va fi anuntat de Mos Nicolae, pe 6 Decembrie.


3. Va puteti inscrie pe oricare dintre cele doua bloguri, fiindca este acelasi formular Rafflecopter. Share-uiti pe Facebook ori postarea de pe blogul Silvia Banyoi ori cea de pe PearlyPeach.

4. Giveawayul este doar pentru cititoarele din Romania sau cele care pot oferi o adresa de livrare in Romania.


a Rafflecopter giveaway

Mult success! x 

miercuri, 7 noiembrie 2012

NOTD : Manichiura caviar

Buna fetele!

Azi scriu din nou despre produse MUA, mai exact despre bilutele de unghii MUA Nail Constellation, care se folosesc la manichiura caviar, sau caviar nails. Eu am cumparat culoarea Gemini, care are perlute roz, argintii, turcoaz si mov.  Costa 3 lire, se gaseste in patru alte variante si se pot cumpara aici





Se aplica 'turnand' din recipent peste al doilea strat de oja, si se preseaza foarte putin sa se fixeze perlutele.  De preferat nu se aplica top coat pentru ca 'spala' culoarea de pe perlute, dar puteti aplica daca nu va deranjeaza. Sticluta are un varf ascutit ca o pipeta, si se poate deschide pentru a pune inapoi bilutele care cad pe langa la aplicare, si care le puteti colecta intr-o tavita sau pe o foaie de hartie.

Sunt curioasa voi ce parere aveti despre cum arata? Mie mi se pare putin ciudat, si data viitoare voi opta doar pentru inelar ca si unghie accent sau poate voi incerca sa creez un model cu bilute, sa le asez intr-o anumita forma.










Ati incercat caviar nails? Ce culoare ati alege daca ati incerca? x

luni, 5 noiembrie 2012

Review produse MUA ( ruj, blush, gel liner)


Buna fetele!



In weekend am observat ca in sfarsit magazinul Superdrug din orasul meu a instalat un nou stand MUA, mai mare, si care in sfarsit include aproape toate produsele MUA. Asa suparata eram sa vad mereu pe Facebook, X si Y produs, 'now in selected Superdrugs' si my Superdrug nu era niciodata selected :)

Inca astept reducerea de 35% cu free shipping cand or sa aiba 35.000 de fani pe facebook, dar nu m-am putut abtine intre timp si mi-am luat trei produse, in special pentru blush si gel liner, pe care mi-l doream de cand l-au lansat. Rujul l-am ales pentru ca era oferta 3 la pret de 2, deci oricum ceva primeam gratis.




Dintre rujuri, mi-au atras atentia doua nuante frumoase, una nude ca si un corector aproape si un portocaliu foarte transparent, dar ambele nu mai erau pe stoc. Rujul ce l-am luat, MUA Lipstick Shade 4, este...un balsam de buze as zice eu! E cel mai transparent ruj pe care l-am vazut, dar mie imi place, il voi folosi cand nu sunt acasa si cand nu am o oglinda sa ma dau frumos cu ruj. E cremos si hidrateaza, iar culoarea imi aduce aminte de balsamul de la Nivea cu trandafiri, varianta mata, nu cu sclipici. Nu e nuanta si textura care reprezinta rujurile MUA cel mai bine, dar eu am alte doua despre care puteti citi aici . Costa 1 lira.





























Urmatorul produs pe care l-am ales este MUA Blusher Shade 4, fiindca e mat si fiindca nu aveam un blush mai inchis si mai ales, un blush care sa nu fie roz! Inca nu l-am incercat intr-un machiaj, insa blushurile MUA sunt foarte pigmentate si le recomand, asa ca sigur o sa-mi placa. Si blushurile costa tot 1 lira. 





Si produsul meu preferat, un gel liner negru! Nu am mai avut un gel liner de vre-un an de cand mi s-a uscat cel de la ELF, asa ca sunt foarte fericita. MUA Gel Liner in nuanta Underground costa 3 lire, este extrem de mic, comparativ cu marimea care credeam eu ca o are din pozele de pe pagina de Facebook MUA si are o pensula foarte mica si fina, cu care pot trasa usor linii subtiri. Daca ma gandesc bine, cred ca marimea e un avantaj, poate o sa-l pot consuma inainte sa se intareasca. Se mai gaseste pe turcoaz, gri metalizat si maro inchis. 






Nu ma intrebati ce-i cu scama aia alba, era inauntru, desi gelul era sigilat. Pensula iese din capac, si se poate monta invers pe capac pentru a face o pensula mai lunga, daca va e mai usor asa. Pensula e mai lunga, cu perii moi si plata, iar la varf e subtiata incat sa poti trasa linii fine. 


Asa arata primele linii. Destul de decent zic eu. Iar mai jos aplicat ca si tus. Depinde bineinteles de indemanarea fiecaruia, eu banuiesc ca voua v-ar iesi linii mai frumoase decat mie :) . Eu una sunt entuziasmata sa folosesc gel liner din nou, de data asta am si pensula, fiindca inainte foloseam una de pictura, plus ca mi se pare mai usor de trasat contur cu gel decat cu tus lichid, cu care daca nu ai mana stabila si gresesti, se vede mult mai tare. 




La capitolul rezistenta, am spalat vase, si nu s-a sters tusul.  In prima poza e cu mana uda, iar in a doua m-am sters pe maini cu un servetel de hartie, si tot a ramas putin.




Produsele MUA se pot cumpara online de pe http://www.muastore.co.uk/store  , iar taxele de transport sunt £4.95 pentru Romania. Foarte des au promotii pe pagina de Facebook cu transport gratuit, produse gratis sau cadou. Acum de exemplu este oferta '3 for 2' . Acum ceva vreme am scris si un post despre noile produse MUA, toate aparute in ultimele cateva luni, plus de cand am scris eu postul, au mai lansat si alte produse! 




Care sunt produsele voastre favorite MUA? Si daca nu aveti, va tenteaza? x 


duminică, 4 noiembrie 2012

NOTD : Barry M Amethyst Glitter

Buna fetele!




Oja din postarea de azi mi-a dat mari batai de cap, fiindca am vazut-o in magazin, i-am facut poza impreuna cu o alta oja Barry M frumoasa, dar nu am cumparat-o.



Cand am ajuns acasa si am cautat poze cu swatchuri, mi s-a parut foarte frumoasa, are o acoperire foarte mare, adica mult glitter, iar culorile de glitter erau foarte frumoase. M-am intors apoi sa o cumpar, dar nu mai era pe stoc, iar apoi am mers zilnic aproape sa o caut si abia a treia oara am gasit-o. Fiindca e foarte densa, am profitat de ocazie sa incerc metoda cu lipici cu PVA. Voi vorbi intr-o alta postare despre asta; in mare, inseamna sa aplici lipici PVA ca si baza iar apoi cand vrei sa cureti oja,  toata oja cu sclipici se dezlipeste. Stim cu totii ce greu se curata ojele cu sclipici in mod normal.



Oja are sclipici auriu, turcoaz, rosu, negru si mov, toate de marime medie. Este, cum am zis, foarte densa si acopera toata unghia din doua straturi, insa eu am aplicat si o oja albastra sub, desi nu se vede decat poate la margine, la baza unghiei. Se numeste (Barry M) Amethyst Glitter, eu sincer nu vad prea mare asemanare cu ametistul, mi se pare mai mult o oja gen glob de discoteca, dar e foarte frumoasa, mai ales de aproape. De departe arata ca un gri-albastru, parca a denim. Se usuca foarte repede, mai repede decat ojele normale. Sper ca asta nu inseamna ca o sa mi se usuce si intareasca mai repede in sticluta. 










Sper ca va place oja ! x 


sâmbătă, 3 noiembrie 2012

NOTD : Collection 2000 Blue my mind



Buna fetele!

Am reusit sa nu postez o saptamana despre asta, insa ne intoarcem azi la subiectul meu preferat, lacurile de unghii. Collection 2000 Lasting Colour 12 Blue my mind e un albastru inchis cu sidef sau shimmer metalic. Aduce putin cu oja ce o cautam aici , dar e diferita, iar mie imi place mult. Am facut o gramda de poze pentru oja asta :) 








Tentativa mea de a face poze in stilul Alizarine  Daca va plac ojele si nu ii stiti blogul, nu stiti ce pierdeti!




Si la final, surpiza...ce scrie pe sticla? 10 days wear? Wow...Mi-am facut unghiile duminica seara, luni dimineata le-am dat cu topcoat, si marti seara/miercuri dimineata aratau ca in poza de mai jos. Pe cuvantul meu ca nu am nici o oja care sare in halul asta. Pacat :( 



Ce oja ati purtat saptamana asta? x 









vineri, 2 noiembrie 2012

Inspired by : La taina despre cosmetice

Buna fetele!

Pentru azi, doar o postare scurta la sfarsit de saptamana, in care o sa va arat cum m-am machiat luni, inspirata de o postare de pe blogul Cristinei de la La taina despre cosmetice. Nu mi-a iesit la fel, dar nici nu asta era idea, ci sa inlocuim culorile neutre si maroul de zi cu zi cu alte culori. Am folosit un roz-rosu de la Urban Decay (Sting) impreuna cu maro si highlighters din paleta Sleek Oh So Special. Machiajul se vede mult mai sters decat era in realitate, dar am vrut sa arat oricum.





Sper sa aveti un weekend frumos! x 

joi, 1 noiembrie 2012

October Empties ( Produse consumate)

Buna fetele!

M-am decis de curand sa ma alatur si eu fetelor care scriu despre produse consumate si despre produsele favorite ale lunii ( urmeaza). Incep cu produsele consumate in ultima luna.




Cele doua produse Avene, Hydrance Optimale Light hydrating cream si Gentle Gel Cleanser le-am primit ca si mostre in urma unei analize pe site-ul Avene. Crema mi s-a parut buna, ca de altfel toate cremele Avene ce le-am avut eu, fiindca hidrateaza bine si nu irita. Gelul de curatare este intr-adevar foarte bland, prea bland poate, nu curata machiajul de unul singur si nu face spuma. As recumpara doar crema.

Pudra de fata Rimmel Stay Matte e favorita mea, si mi-am cumparat una noua inainte sa o termin pe aceasta. E dintre putinele pudre la care gasesc nuanta mea, nuanta destul de deschisa, plus matifiaza si chiar acopera bine.

Fond de ten Revlon Colorstay - Oily/Combination face parte din favoritele mele si el, e fondul meu de ten de nadejde sa zic asa :)) are acoperire si rezistenta mare si nuante care mi se potrivesc. Deja l-am recumparat si pe acesta.

Top Coat Sally Hansen Maximum Growth Plus nu s-a terminat, insa a ramas cam 35-40% si s-a ingrosat, asa ca e greu de aplicat pe unghie si il pastrez pentru adaugat in lacuri ingrosate. Si din acesta deja mi-am luat inlocuitor. 






Si doua produse pentru par : 


Sampon Tresemme Keratin Smooth, care nu m-a impresionat de nici un fel, insa orice sampon mie imi e ok, cat timp folosesc o masca sau un balsam bun dupa. Miroase frumos, insa nu il voi recumpara, prefer alt sampon 


Percy Reed Totally TLC Hydrating Mask este o masca primita la o revista pe care ma chinui de mult sa o termin. Nu fiindca nu e buna, ci pentru ca nu-mi place deloc cum miroase. Pe ambalaj scrie ca are bezele(marshmallows) si ulei de cocos, insa miroasea foarte ciudat, si imi pica rau sa simt mirosul timp de o zi - doua. Plus instructiunile cer sa stai cu masca sub un prosop cel putin 10 minute, ori cine are asa mult timp mereu? Nu voi recumpara, fiindca produsul costa £20 la pret intreg si nu se merita nici pe departe. 







Daca va intereseaza detalii despre un produs in special, astept intrebari :) x 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...