vineri, 28 decembrie 2012

NOTD : Winter nails

Buna fetele,





Manichiura de azi arata ori ca manichiura de iarna cu fulgi de zapada, ori manichiura de revelion fiindca e asa sclipicioasa. Mie imi place fiindca e si oja metalica, si cu sclipici si cu glitter mare, iar oja de deasupra luceste in culorile curcubeului, nu e doar argintiu. Am folosit Sally Hansen Oxide si o oja de la Primark. Desi am o rochie gri metalizat pentru party-ul de An Nou, deja folosind combinatia asta acum, probabil nu o voi purta de revelion din nou, insa mi se pare ca se potriveste frumos pentru o seara mai speciala. In realitate arata mult mai frumos decat pot suprinde in poze.

Am incercat sa pun un gif in care sa surprind cum luceste, dar nu e asa reusit :


animated gifs












Voi ce veti purta pe unghii la noaptea dintre ani? x 

luni, 24 decembrie 2012

Christmas Special

Buna fetele!

In primul rand vreau sa va urez

Craciun Fericit! 




Aceasta e o postare programata, pentru ca eu voi fi deja la bunici pentru sarbatorile de Craciun, insa am vrut sa va arat cum m-am pregatit inainte de Craciun, si imagini festive :) Daca ma urmatiti pe instagram, ati vazut deja aproape toata pozele pana acum. 


Am inceput prin a-mi face unghii rosii si un bradut pe unghii :) 



Mi-am impodobit un bradut de birou si zona din jur 



 Apoi am trecut la impachetat cadouri pentru prietenele mele cu care urma sa fac schimb sambata seara :)



Yankee Candles si oje de iarna pentru toate fetele :) 



Am pregatit si cadourile pentru familia mea, si il astept pe Mos Craciun...



Ultimul pas pentru cadouri, sa scriem felicitari!


Si ce am primit eu de la my girlies, ,ciocolata, oje, bijuterii si farduri....perfect! 



Inca o data Craciun Fericit impreuna cu cei dragi voua si sa va aduca Mosul tot ce sa doriti! x 



duminică, 23 decembrie 2012

Christmas Nails : Mini-tutorial

Buna fetele! 




Azi o sa va arat, pe scurt, cum sa faceti un bradut abstract pe unghii pentru manichiura de Craciun. 



1. Taiati din scotch de hartie sau orice banda adeziva aveti in casa, doua fasii care vor face bradul, iar mai apoi cateva fasii foarte subtiri pe care sa le puneti peste brad pe post de beteala.  Aplicati doua straturi din oja dorita, mai apoi lipiti banda adeziva cand unghiile sunt uscate. 




2.  Aplicati peste oja favorita. Puteti folosi auriu peste rosu cum am folosit eu, sau auriu peste verde, verde peste negru, verde pe alb...sunt foarte multe posbilitati, in functie de ce preferati. 

3. Indepartati banda adeziva cu grija cand lacul este inca ud. Unghiile vor arata asa :



4. Cand aveti deja bradutul, puteti folosi ce doriti peste. Eu am aplica o oja cu glitter Barry M (Glitter Amethyst)  si un 'glob' in varful bradului din Essence Alice Had A Vision - Again. Puteti vedea mai jos ojele folosite :





5. Aplicati un topcoat sa nu se agate sclipiciul daca e in relief, si pentru a rezista mai bine. 




Sper ca v-a placut! Voi ce unghii purtati de Craciun?  x 







luni, 10 decembrie 2012

NOTD : Gosh - Berry Me

Buna fetele!





Nu stiu voi cum sunteti, dar eu simt spirtul sarbatorilor din plin. Toate magazinele, restaurantele, cafenelele si centrele comerciale sunt impodobite inca din noiembrie, deserturi, cadouri si decoratiuni de craciun au umplut magazinele, iar eu plec acasa ( in Romania) intr-o saptamana si sunt super stresata cu cadourile de Craciun. Bradul l-am facut din noiembrie fiindca vroiam sa-l am cat mai mult aici, iar acasa il voi face doar pe 24, ca in fiecare an.

Unde vroiam sa ajung? La unghiile mele de culoarea zmeurei, fruct asociat Craciunului din motive necunoscute de mine ( chiar am pus pe instagram acum cateva zile inghetata de iarna cu zmeura), desi poate 'berry' se refera la murele de pe vasc, sau de pe coronitele de pus la intrare. Am folosit Gosh - Berry Me, o oja frumoasa, care s-a aplicat usor si care are chiar si capacul decorat cu stelute. Micile detalii ca numele si capacul transforma o oja normala intr-un festiva, ce frumos! Pentru ca in pozele pe fundal alb oja arata mai mult rosie, i-am facut poze direct langa brad si un glob rosu, sa vedeti ca e rosu cu tonuri reci. Unde ati mai vazut voi poze la unghii langa brad, hehe? 



















Ce oje folositi voi acum in apropierea Craciunului ? x 

joi, 6 decembrie 2012

Holiday Giveaway Winner

Buna fetele!

Un post scurt, sa anunt castigatoarea giveawayului de Mos Nicolae. Castigatoarea este  Adriana Camelia Andrasescu Scrieciu  si este rugata sa-i scrie un mail Silvei la : banyoisilvia@yahoo.com daca  vede postarea inainte ca Silvia sa o contacteze.  Felicitari!




a Rafflecopter giveaway
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...