marți, 7 mai 2013

Favoritele lunii aprilie 2013


Buna fetele!

Luna aceasta postez favoritele lunii mai tarziu fiindca nu cred ca interesa pe nimeni favoritele mele in zilele din preajma sarbatorilor de Paste. Profit de ocazie sa sa zic Hristos a Inviat! Sper ca ati avut sarbatori fericite si asa cum v-ati dorit. 




Differin Crema a fost si in luna aprilie aliatul meu pentru a tine acneea sunt control impreuna cu Cetaphil Moisturising Lotion -crema mea de zi de zi, pe care incerc sa o consum ca m-am plictisit groaznic de ea. Deja am cumparat alte doua creme de fata si rezist eroic sa nu le desfac pana nu termin Cetaphil. 


Origins Modern Friction este un scrub in varianta travel size/mostra primit la o comanda online si mi-a placut surprinzator de mult. Il folosesc la dus, miroase interesant, nu imi irita fata si imi lasa pielea fina. Si chiar daca are 15 ml inca mai am destul de mult din el.

The Body Shop Banana Conditioner a fost balsamul ales de mine in zilele in care nu vroiam sa-mi incarc parul. Miroase a banane, nici nu ma mir, are printre principalele ingrediente banana, descurca parul la dus dar nu hidrateaza intens, asa ca uneori l-am amestecat cu putina masca de par.

Superdrug Colour Effects Rich Warm Brown mi-a salvat radaciniile, fiindca incerc sa-mi cresc parul nevopsit, experienta care s-a dovedit cam grea deocamdata :) Am incercat doua nuante de vopsea nuantatoare Nice'n'Easy si nu mi-a prins deloc iar samponul acesta a fost singurul care a mai nuantat parul, desi are reflexe roscate.

The Body Shop Candied Ginger Body Butter sta pe noptiera mea si il folosesc in fiecare seara pe maini si picioare. Desi e o aroma editie limitata de Craciun, nu miroase greu si aduce mai mult a portocale sau citrice decat a ginger biscuits cum credeam eu sau ceva bomboane grele de iarna.

Nivea Lip Butter Caramel & Raspberry au fost balsamurile mele preferate, cel cu zmeura e pe noptiera si il folosesc ziua, iar cel cu Caramel de obicei cand ma machiez. Sunt foarte bune si le recomand pe amandoua, am vazut ca de cateva luni se gasesc si in Romania.

MUA Eyebrow Pencil l-am cumparat intr-o zi ca si urgenta fiindca nu eram machiata si trebuia sa ajung undeva, si macar sprancene sa am, fetele cu fire blonde si subtiri ma inteleg :) Nu l-am prea folosit de atunci, insa in ultima luna l-am aplicat ca si baza sub fardul de sprancene, ca sa adere mai bine, cum am folosi ceara de sprancene.
 


Womanity - Thierry Mugler a fost parfumul meu preferat in aprilie, in poza e varianta de purtat in poseta, e un recipient cu capac magnetic si inauntru are o sticluta care se poate reincarca. E un parfum controversat as zice eu, unele persoane il adora in timp ce alte persoane iti zic fara rusine ca lor li se pare ca pute. Sunt curioasa voi ce parere aveti?

Balance Me intensive lip salve e un balsam care sincer nu-mi place din cauza gustului si mirosului de plante, insa cat mi-am scris disertatia in prima jumatate a lunii l-am tinut langa laptop si l-am aplicat mereu.

Nude ProGenius Treatment Oil e o mostra de uleiuri naturale care mi-a ajuns cam pentru 5 aplicatii. E foarte hidratant, e organic dar nu miroase prea puternic, are o culoare aurie frumoasa si nu e nici prea gras nici prea siliconat. L-as cumpara in varianta intreaga, daca nu ar costa £60. Din fericire se gasesc si alte uleiuri pentru ten.





Fiindca nu prea folosesc nici o oja de doua ori intr-un timp scurt, pentru favoritele lunii m-am uitat prin telefon ce oje am purtat in aprilie si le-am pus impreuna la poza :)
Dintre ele, noi in colectie sunt MUA Pistachio Ice Cream ( a se observa cum au copiat sticlutele Essie) si top coat-ul Nails Inc Caviar care desi nu-mi place ca are o nuanta roz-rosie si schimba culoareas ojei cand il aplici, usuca foarte rapid oja.



Sper ca v-a placut postarea! x 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...